En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin şiddetli iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince duyar davranıyoruz.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli sınır ise ode dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden hırse dayanıklıdır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; kez nüshası 4’ü geçmeyen ve celse ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında baz olarak yangı merdiveni bulunması gereken yapılar şöyle sıralanmaktadır:

Mesela önüne yüzıcı şey yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko olmayan örekın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve sayrılarevi gibi” aynı anda ihtimal onlarca kişinin kapıdan geçmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar elan yaygın kullanılır.

Biricik hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı panik barlı kapılar kılgın kullanımları nedeniyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar Yangın Kapısı kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın bapsı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten fazla sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seleksiyon olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın kapısı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede ferahleyerek duman sızmasını önlemektedir. Zımnında yangın durumlarında kötü zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş evet. 

Yangın çıkış bapları, bir binadan veya tesisden yangın sırasında emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan baplardır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı güzel itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Branş yapısında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten fonksiyonel ve doğru dürüst olmalıdır.

Yangın üzere evgin durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi tütünı maktu ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli zemin oluşturur.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtalı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin oranlı izin olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Gereç: Yangın bapları çelik, ilenmeşap veya öteki yangına dayanıklı malzemelerden bünyelabilir. Malzeme seçimi yangın kapısının dayanıklılığını etkiler.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Report this wiki page